WWW . TEL . COMMUNITY - The .tel domain forum

Welcome to the Tel.community.

You are invited to participate in the growing .tel
community!

To take full advantage of everything offered by
our forum, please log in if you are already a
member or join our community if you're not yet.

The registration at TelTalk.org is free and easy!

Thank you for participation!
WWW . TEL . COMMUNITY - The .tel domain forum

Welcome to the objective forum for .tel domains! Read it first when anything is happening with .tel!

Please join the LIVE CHAT for all REGISTERED members at the bottom of our forum!

Google Analytics

Share
avatar
DirectoryDan
Junior Member
Junior Member

Join date : 2012-06-07
Posts : 22 Points : 2466
Reputation : 8
Warning level : 100 %

Google Analytics

Post by DirectoryDan on Mon 07 Sep 2015, 7:17 pm

I just noticed that my Google Analytics data stopped recording as of September 1st.  No issues are posted in Webmaster Tools or Analytics messages.

Did anyone else experience this?
avatar
di7
Advanced Member
Advanced Member

Join date : 2013-09-24
Posts : 183 Points : 5998
Reputation : 104
Warning level : 100 %

Re: Google Analytics

Post by di7 on Tue 08 Sep 2015, 12:40 pm

Have you checked if the Google Analytics Publisher ID is still the correct one in the settings of your control panel?
avatar
DirectoryDan
Junior Member
Junior Member

Join date : 2012-06-07
Posts : 22 Points : 2466
Reputation : 8
Warning level : 100 %

Re: Google Analytics

Post by DirectoryDan on Tue 08 Sep 2015, 4:57 pm

Thanks, di7.  I checked the Google Analytics Publisher ID setting and it was blank.  Not sure how that happened since I haven't been in the settings menu of the website in over a year.  Just a "hiccup" in the finely tuned .tel machine, I'm sure.
avatar
di7
Advanced Member
Advanced Member

Join date : 2013-09-24
Posts : 183 Points : 5998
Reputation : 104
Warning level : 100 %

Re: Google Analytics

Post by di7 on Wed 09 Sep 2015, 12:11 pm

Have you used Telnic's API (e.g. through Telmasters without checking the content in the field for Google Analytics) or have you restored your .tel with an incorrect entry for the Google Analytics Publisher ID?

That could have potentially caused the problem.
avatar
DirectoryDan
Junior Member
Junior Member

Join date : 2012-06-07
Posts : 22 Points : 2466
Reputation : 8
Warning level : 100 %

Re: Google Analytics

Post by DirectoryDan on Wed 09 Sep 2015, 12:21 pm

di7 wrote:Have you used Telnic's API (e.g. through Telmasters without checking the content in the field for Google Analytics)

I used the Telmasters tool to change individual page content but not settings.  If the Google Analytics setting is on that same Telmasters form maybe I inadvertently cleared the field.  I don't remember seeing such a setting while there.
avatar
di7
Advanced Member
Advanced Member

Join date : 2013-09-24
Posts : 183 Points : 5998
Reputation : 104
Warning level : 100 %

Re: Google Analytics

Post by di7 on Wed 09 Sep 2015, 12:43 pm

That's the problem. The user interface at Telmasters sometimes deletes the content of some fields before sending the data to Telnic's servers.
avatar
DirectoryDan
Junior Member
Junior Member

Join date : 2012-06-07
Posts : 22 Points : 2466
Reputation : 8
Warning level : 100 %

Re: Google Analytics

Post by DirectoryDan on Wed 09 Sep 2015, 12:49 pm

Thanks!!  I have another couple updates to do today.  I'll watch for that when I'm in there.

Sponsored content

Re: Google Analytics

Post by Sponsored content


    Current date/time is Tue 17 Oct 2017, 12:57 pm